Region Aarhus · Familiearbejdet

Indre Missions familiearbejde er et landsdækkende arbejde, der har som formål at hjælpe familierne til at finde inspiration til at leve efter det bibelske syn på ægteskab og familieliv, så familien bevares som rammen om det nære fællesskab, hvor både voksne og børn kan trives og udvikles i en kristen atmosfære.

Det sker igennem forskellige arbejdsgrene, der på vej sin måde forsøger at bære med på det formål. Flere af initiativerne bliver også udbudt her i Aarhus.

 

Parat til start

Forlovelsessamtaler for jer som skal giftes og har datoen for jeres bryllup. Parat til Start har sin egen hjemmeside, hvor I kan se mere om tilbuddet.

 

Godt begyndt

Godt Begyndt er for jer som har være gift i 1 - 4 år. Nu har bryllupssuset lagt sig og det er blevet hverdag. Bliv bedre til at få mere ud af ægteskabet sammen. Se mere på Godt Begyndts hjemmeside.

 

Aleneforældre

Aleneforældrenetværket er for dig, som af den ene eller anden grund står alene med børnene. Deltag i netværket og hver sammen med andre i samme situation. Læs mere på arbejdets hjemmeside.

Mere information

Gitte Rasmussen
Kontakt
Landsleder for IM's familiearb

Gitte Rasmussen

82271217/26799222
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: