Indre Missions Tværkulturelle Arbejde hjælper flygtninge og nydanskere med at falde til i Danmark og giver dem mulighed for at møde kirkens budskab om Jesus Kristus som Frelser. 

 

Internationalt Kristent Center, Aarhus

IKC er Indre Missions arbejde blandt flygtninge og indvandrere i Aarhus. Vi er 4 ansatte der gennem diverse aktiviteter møder mange forskellige mennesker med hjælp, næstekærlighed og vidnesbyrdet om Jesus.

Vores hovedaktivitet er gratis danskundervisning hvor der årligt kommer omkring 240 elever fra mere end 60 lande. Udover undervisningen har vi en række sociale tiltag, ligesom en bede og bibelgruppe også kører ugentligt. Ved siden af er vi blandt andet engageret i en kvindegruppe i Kalmargade i samarbejdet med Christianskirken, en tværkulturel sommerlejr for primært folk med flygtningebaggrund og et ugentligt kristent fællesskab med arabisk som hovedsprog.

Mulighederne for at møde denne gruppe med evangeliet er enorm, og vi står meget gerne til rådighed for sparring. Kontakt Peter Mikkelsen 61789988 hvis I har spørgsmål eller gerne vil engagere jer i det tværkulturelle arbejde. 

Ønsker I at støtte arbejdet og dermed være med til at sikre, at nye i landet fortsat bliver mødt med et kristent tilbud der rækker ind i deres hverdag, så henviser vi til denne hjemmeside.

Mere information

Peter Mikkelsen
Kontakt
Leder af IKC, Aarhus

Peter Mikkelsen

61789988
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: