Region Aarhus · Simon Hauge Lindbjerg

Simon Hauge Lindbjerg

Lærer
Skelagervej 502
8200 Aarhus N
T: 61695957

Lidt om mig selv

Jeg blev uddannet som lærer i 2012 og har siden været ansat i IMU. Jeg er gift med Mariann, og sammen har vi Adam og Lea. Når jeg rigtig skal slappe af og nyde livet, sker det gerne i selskab med min familie. Derudover kan jeg godt lide at være aktiv og nyder derfor en løbetur eller en fodboldkamp. En gang imellem er der også brug for at trække stikket, og så sætter jeg pris på at læse en god bog.

Fokusområder

Forkyndelse, undervisning, undervisningsmaterialer

Jeg kan tilbyde

Bibelundervisning særligt med udgangspunkt i tekster fra NT.

Undervisning og samtale om seksualitet. Jeg har været med til at udvikle materialet: Sex er Guds idé og kan holde en aften eller dag på den baggrund.

Lederudrustning og ledersparring. Jeg er med til at arrangere IMU’s lederudrustning 4U og Sekstant, men vil også gerne bruges til lederudrustning mere lokalt.

Forkyndelse til IMU-aftner eller fællesmøder. Jeg er åben over for forslag til emner. Jeg vil meget gerne tage udgangspunkt i det, der fylder hos jer.

Udvikling af materialer. Hvis I ser et behov for noget materiale ude lokalt, må I meget gerne kontakte mig og høre om muligheden for, at der kunne laves noget, som I og andre kunne få gavn af.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: