Region Aarhus · Ressourcecenter

Det Regionale Ressourcecenter

Missionshuset Stjernen er det regionale ressourcenter. Det betyder blot, at det er her, medarbejdere i regionen mødes, og hvor langt de fleste har deres daglige arbejde ud fra.

I Region Aarhus er vi så heldige både at have ansatte med tilknytning til IM, IMU, DFS, IM-MusikIKC og Cafébussen, så der er rig mulighed for at blive inspireret på kryds og tværs.

De ansatte i Region Aarhus skal være med til at understøtte eksisterende arbejde samt se nye muligheder. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan understøtte jeres arbejde - også selvom det ikke er en del af Indre Missions arbejde i Aarhus!

Ønsker du at komme i kontakt med nogle af de ansatte, kan du finde en oversigt i menuen til venstre. Du er også velkommen til at kigge forbi kontoret i Stjernen, Vejlby Centervej 46, 8240 Risskov, hvor du ofte kan finde en eller flere medarbejdere.

Du er også altid velkommen til at kontakte Regionsleder Kristian Lindholm, Tlf: 2173 5580, kristian.lindholm@indremission.dk.

Vil du være vores nye kollega?

juli 17 - juli 17

4 resultater fundet

Familie Fællesskabet
  • 21. august 2018
Crash
  • 31. august 2018
Familie Fællesskabet
  • 4. september 2018
Crash
  • 14. september 2018
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: