Region Aarhus · Ressourcecenter

Det Regionale Ressourcecenter

Missionshuset Stjernen er det regionale ressourcenter. Det betyder blot, at det er her, medarbejdere i regionen mødes, og hvor langt de fleste har deres daglige arbejde ud fra.

I Region Aarhus er vi så heldige både at have ansatte med tilknytning til IM, IMU, DFS, IM-MusikIKC og Cafébussen, så der er rig mulighed for at blive inspireret på kryds og tværs.

De ansatte i Region Aarhus skal være med til at understøtte eksisterende arbejde samt se nye muligheder. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at høre, hvordan vi kan understøtte jeres arbejde - også selvom det ikke er en del af Indre Missions arbejde i Aarhus!

Ønsker du at komme i kontakt med nogle af de ansatte, kan du finde en oversigt i menuen til venstre. Du er også velkommen til at kigge forbi kontoret i Stjernen, Vejlby Centervej 46, 8240 Risskov, hvor du ofte kan finde en eller flere medarbejdere.

Du er også altid velkommen til at kontakte Regionsleder Kristian Lindholm, Tlf: 2173 5580, kristian.lindholm@indremission.dk.

Vil du være vores nye kollega?

april 26 - april 26

4 resultater fundet

Liv&Tro aften
  • 30. april 2018
Sjælesorg i nutidens Danmark 4/4
  • 3. maj 2018
  • Eben-Ezer
    Brammersgade 4
    8000 Aarhus C
Åbne Eftermiddage
  • 9. maj 2018
Åbne Eftermiddage
  • 23. maj 2018
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med:indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér