Miljøer og tilbud

Intro af tilbud

Programmet af sammensat af en masse forskellige tilbud, med noget for en hver smag. Her kan du læse om de enkelt miljøer og tilbud.

Blå scene

Blå scene er Årsmødefestivalens store samlingssted, hvor vi fejrer det store fælleskab. Programmet på Blå Scene er for alle aldre.

Fokus og lederinspiration 

Jesus er omdrejningspunkt for tre foredrag med hver sit tema. Vi sætter fokus på opog nedture i vandringen med Jesus. Det Gamle Testamentes profetier om Jesus og på Jesus og de mange nationaliteter. Fokus er også lederudrustning til dig, der står i en lederopgave i IM, IMU eller DFS. Vi arbejder med temaer som konflikthåndtering, autentisk ledelse samt åndelig ledelsesansvar.

Liv & Tema

Liv & Tema handler om det liv, vi deler med hinanden i familien og som kristne brødre og søstre. Her vil være seminarer med inspiration til hverdagslivet og livet i missionshuset som kristen på tværs af alder, interesser og civilstatus.

Wildlife

Her tilbyder vi udendørsaktiviteter for både børn og voksne – og gerne sammen. Vi udnytter de gode rammer med vand, strand og skov, og laver aktiviteter, som er tilpasset naturen og vejret. Aktiviteterne planlægges med mødested på stranden, hvor du ser og lugter røgen fra bålet. Alt sammen under kyndig vejledning af Kurt Østermark og hans team. For de ekstra friske bliver der mulighed for spændende oplevelser på vandet. Se opslag på pladsen om, hvad der foregår under overskriften Wildlife, og hvor og hvornår det sker. Medbring passende påklædning og lyst til at være i naturen.

BREAK

BREAK er for dig, der går i 4. – 8. klasse og klart det fedeste sted på Årsmødefestivalen. Her kan du hænge ud med venner, hygge, synge, høre om Jesus og lære nye mennesker at kende.

Slaraffenland

I Slaraffenland er der leg, kreative indslag, Bibel, hygge og sumpemiljø for alle fra 5 år - 3. kl. Mød bl.a. DFS-konsulenterne Karen Markussen, Rudolf Larsen og Britta Bank Møller.

Miniputland

Her kan alle fra 0 – 4 år lege og hygge under opsyn af egne voksne. Lørdag formiddag og eftermiddag sker der lidt ekstra for børnene. Der vil desuden være "legeplads" i Blå Scene (undtagen under koncerten).

Markedspladsen

På Markedspladsen er der ægte festivalstemning med café, udstillinger og en lille scene. Et godt mødested til en kop kaffe. Udstillingerne præsenterer tilbud fra Indre Missions mange arbejdsgrene og andre kirkelige organisationer. Tag en pause fra programmet, hent inspiration og nyd fællesskabet med andre på Markedspladsen. Se særskilt program ved teltet.

Nydanskere

Inviter jeres nydanske venner med til Årsmødefestivalen. Udvalgte programpunkter vil blive tolket til farsi, arabisk og engelsk. Projektmedarbejder Johane Ettrup Larsen fra IKC er på pladsen og vil gerne mødes med jeres nydanske venner.


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med:indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér