Gadecafé - Region Aarhus
Aktiviteter · Gadecafé

Gadecafé i Aarhus

Gadecaféen består af en gruppe unge, der én fredag i måneden giver gratis kaffe og te, små foldere og snakker med dem, der har lyst til at snakke, på Lilletorv. Der bliver snakket meget om tro og kristendom, men hvis folk bare har behov for lidt omsorg, og et medmenneske der vil lytte, er der også tid til det.

Det med at være på gaden kan virker grænseoverskridende for mange, men egentlig er det meget simpelt. Erik Empleo, der er ansvarlig for Gadecaféen, forklarer det sådan: "Når vi står på gaden, spørger vi folk, om de vil have en kop kaffe, men lige så ofte kommer folk helt umotiveret os i møde, velvidende vi er kristne, fordi de har spørgsmål til os om troen."

Lige nu er der folk på gaden én fredag hver måned, men håbet er, at caféen kan få tilladelse af kommunen til at stå der hver fredag, så det er muligt spontant at få nøglen til gadecaféen og komme afsted.

 

Kom og vær med

Man skal være mindst fire før det kan lade sig gøre, og gerne flere. Jo flere man står der, jo flere kommer der til, fordi folk kan se der er liv, og fordi folk har flere spørgsmål, end man måske tror.

Alle er velkomne til at være med. Der er en facebookgruppe, der hedder "Gadecafe Aarhus" som man kan tilmelde sig, hvis man vil have besked om, hvornår der er gadecafé næste gang. 

Der er altid brug for flere, der har tid og lyst til at sprede budskabet om Jesus til mennesker i Aarhus. "Høsten er stor men arbejderne få. Bed derfor høstens herre om at sende arbejdere ud til sin høst." Matt 9,37b-38

Erik kan kontaktes på tlf. 25794412

 

Gadecafé i Aarhus

Én gang i måneden stiller en gruppe unge fra Aarhus sig på Lille Torv og snakker med folk om tro og liv over en kop kaffe. Måske skulle du overveje at blive en del af dette vigtige tiltag?

Opslået af Indre Mission Region Aarhus på 16. december 2015

Mere information

Erik Empleo Dahl Hansen
Kontakt
Evangelist

Erik Empleo Dahl Hansen

25794412
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: