Daniel Ziggy Skafte Russell - Region Nord
Aktiviteter · Daniel Ziggy Skafte Russell

Daniel Ziggy Skafte Russell

Volontør
Rosenvænget 43
9300 Sæby
T: 50451109

Lidt om mig selv

Jeg er en ung mand på 21 år, som elsker Jesus!

Jeg kommer ikke oprindeligt fra Nordjylland, men flyttede hertil 2008 fra København, og bor nu i Sæby sammen med min mor. I 2017 blev jeg student og har en fremtidsplan om, at læse teologi og blive præst.

I 2013 blev jeg omvendt af Gud, på en helt speciel, stærk måde. Jeg er derfor kommet i IMU i Strandby siden november 2013. Jeg er frivilligt aktiv i IMU’en, lokalt og andre steder, da jeg simpelt hen ikke kan lade være.

I min fritid hører jeg rigtig meget musik og meget lovsang, kommer til IMU, læser nogle gode bøger, og så elsker jeg at mødes med vennerne og fx se en god film, spille et kort- eller brætspil eller få en god snak.

Fokusområder

  • Teenagere
  • Unge

Jeg kan tilbyde

Forkyndelse og undervisning for Teen/IMU

Jeg vil meget gerne komme og forkynde eller undervise. Jeg er muligvis ikke den mest kreative taler og kan nogle gange være lidt nørdet, men vil gerne udfordre mig selv på at tænke nyt og nye former. Emnet for en aften kunne fx være Mission, dåb, bøn, hvem er Jesus, formaning, Himmel og Helvede, men hvis i har et andet emne, så spørg mig endelig

Opstart af nye projekter

Vil du gerne åbne en ny Teenklub, et nyt koncept, et missionalt tiltag, et nyt arrangement for teenagere eller noget helt femte, så kontakt mig endelig, måske jeg kan hjælpe. Det kunne fx være spændende at sætte mission på dagsordenen eller nye fællesskaber.

Efterskoler

Jeg vil rigtig gerne styrke samarbejdet mellem IM og efterskolerne, samt nå nogle af teenagerne der. Så jeg kommer gerne ud og er med eller har noget med.

 

Hvis du ud fra ovenstående er i tvivl om jeg er den du skal have fat i, så tøv ikke med at kontakte mig. Volontørstillingen er rimelig fleksibel og det værste svar jeg kan give er et ”nej”.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: