Brug Bibelen
Foto: Jarmo Larsen / Pixabay

Brug Bibelen - fra bibellæsning til bibelbrug

For mange er bibellæsning gennem tiden blevet forbundet med en sur pligt, hvor gnisten og gejsten til at læse bibelen er forsvundet langsomt. Mange oplever et "jeg skal" fremfor et "jeg har behov for".

Jeg bliver hverken mere eller mindre kristen af at læse lidt eller meget i Bibelen, men jo mere jeg forholder mig til det, jeg læser, jo tættere kommer jeg også på Jesus.

   

Missionsiver skabes

Indre Missions Missionsteam vil derfor gerne indføre begrebet bibelbrug, fordi det er, hvad bibellæsning handler om: At læsning i Bibelen må blive til liv og praksis og ikke en sur pligt. Når bibellæsning bliver til liv og praksis, er vi overbeviste om, at vi kommer til at leve et liv, der i højere grad peger hen mod Jesus. 

   

Hvordan rykker vi fra bibellæsning til bibelbrug?

I 2014 udgav Bibellæser Ringen en lille læseplan med titlen "Møder med Jesus". Gennem 48 dage ledes du gennem Markusevangeliet med små refleksioner over Jesu liv. Til næsten hvert afsnit findes der også korte video-refleksioner. Videoerne er med til at give bibelteksten ekstra liv, og sammen med Morten Hørnings kendskab til bibelsk arkæologi bliver bibelteksterne nærværende og nutidige.

"Møder med Jesus formår at skabe et fornyet og anderledes møde med Jesus, der forhåbentligt også vil være med til at skabe en fornyet missionsiver i Indre Mission.

I menuen til højre vil du finde små idéer til, hvordan du kan bruge "Møder med Jesus" i både fællesskab og alene.

Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: