Det er godt at forberede vidnesbyrd
29.07.2016

Det er godt at forberede vidnesbyrd

Vi har brug for at arbejde med vidnesbyrdet i vore lokale IM-fællesskaber
Efter en uge på bibelcamping er der meget at være taknemmelig for og glæde sig over. Det er en helt fantastisk gave, at vi kan samle så mange ud over landet til sundt fællesskab og Guds ords forkyndelse for alle aldre her i sommermånederne. Hundredvis af frivillige gør en kæmpe indsats!

Før i tiden var der kø

Men der var et lille suk, som lød flere gange i ugens løb: Hvorfor er der ikke flere, der vil aflægge et vidnesbyrd om Jesus? "Før i tiden var der ofte kø, når det blev muligt at bringe et vidnesbyrd!"

    En aften var der ikke frie vidnesbyrd, men tre forberedte vidnesbyrd. Det var en rigtig god aften, hvor vi blev beriget med vidnesbyrd om, hvordan det er at leve med Jesus hver dag fra en ung, en midaldrende og en ældre.

    Den oplevelse fik mig til at tænke på, at jeg tror, vi skal arbejde med vidnesbyrdet i vore lokale IM-fællesskaber. Det er nemlig berigende og trosstyrkende at høre, hvad der bærer, trøster og styrker andre i troen på Jesus.

Gode muligheder

Der findes mange flere muligheder for at fremme vidnesbyrdet end blot at give ordet frit til spontane vidnesbyrd.

    Én mulighed er at spørge to eller tre om at forberede et vidnesbyrd, så de kan tage ordet som de første, når ordet bliver givet frit. Så kan det være, at det inspirerer et par stykker mere. I det hele taget er det en god idé at forberede vidnesbyrd. Det bliver de som regel ikke dårligere af – snarere tværtimod.

    En anden mulighed er at lade to, tre eller fire forberede at sige noget under en samlet overskrift en aften i stedet for en forkyndende tale. De kan så få otte-ti minutter hver.

    En tredje mulighed er, at man efter kaffen kan give anledning til at fortælle hinanden to og to hvilket bibelsted, der har betydet meget, eller hvad man gør, når man kommer i tvivl, eller hvordan jeg er kommet til tro eller …

    Lad os bede om mere frimodighed til at dele tro og liv med hinanden.

Peter Nord Hansen
Vicegeneralsekretær i Indre Mission

Indlægget har været bragt som leder i Indre Missions Tidende nr. 30/31.

Se tidligere blogindlæg på indremission.dk/blogKommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: