Gud kalder dig til en specifik tjeneste
12.08.2016

Gud kalder dig til en specifik tjeneste

Der er brug for mennesker, der vil sætte en sund retning for kirkens liv
"Jesus Kristus har kaldet os til tro, liv og tjeneste. Han har købt os, renset og døbt os til livsfællesskab med Himmelens og Jordens Herre og Mester. ... Han har brug for mig, jeg tjener netop Ham. Hvilket privilegium!"

    Ovenstående er citat fra den velkomsthilsen, der møder lønnede medarbejdere i Indre Mission.

    Ordet "kald" er blevet noget slidt de seneste år og er for nogle gledet ud af ordforrådet. Når min mor stillede sig i døren og kaldte på mig som dreng – så kom jeg (især hvis det var til et måltid). Gud kalder os til fællesskab med sig og ind i tjeneste.

    Gud kalder også dig til at træde ind i en specifik tjeneste – lyt og følg kaldet! Der er velsignelse i at være, hvor Gud vil, vi skal være. Om det er til en tjeneste i Indre Mission, som sygeplejerske, journalist, lærer, mekaniker eller andet, det må du lytte dig ind til. Men Gud kalder dig til tro, liv og tjeneste. At leve i den treklang er til velsignelse for ethvert menneske.

En vigtig dato

I efteråret er der valg til menighedsrådene. En vigtig dato i den sammenhæng er d. 13. september, hvor der de fleste steder er opstillingsmøde. Overvej om det er dig, der skal træde ind til den tjeneste i dit sogn. "Vil du være med til at bestemme, hvad der sker i din kirke", således stilles spørgsmålet og opfordringen på folkekirkens hjemmeside som optakt til menighedsrådsvalget.

    I de menighedsråd, jeg har deltaget i, har der været store udfordringer blandet med gode muligheder for at præge beslutninger og sætte retning. Der er brug for mennesker, der vil sætte en sund retning for kirkens liv – også gennem arbejdet i menighedsråd.

    Gud kalder dig til tro, liv og tjeneste – lev i den velsignelse! Gå på opdagelse og lev i det kald Gud rækker til dig.

Jens Medom Madsen
Generalsekretær i Indre Mission

Indlægget har været bragt som leder i Indre Missions Tidende nr. 32.

Se tidligere blogindlæg på indremission.dk/blogKommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter
Få vores nyhedsmail med: