LK19 vil udfordre missionen

Det er syv år siden, at Indre Mission sidst samlede 700 til Lederkonference. Den 8.-10. marts 2019 sker det igen.

»Han elskede os først – derfor«. Det er temaet for IM’s lederkonference, som skal samle både frivillige og ansatte ledere i IM.

    »Konferencen henvender sig til alle, som står med opgaver blandt børn, i IMU og i de lokale IM-fællesskaber,« forklarer regionsleder Kristian Lindholm, som også er leder af arbejdsgruppen bag LK19. Han forventer 800 deltagere, der tager fra konferencen med ny glæde og energi til det lokale missionsarbejde.

    »Konferencen bliver en opmuntring til at forkynde Kristus og giver hjælp til at nå længere ud med evangeliet,« står der i indbydelsen, som sendes ud i disse dage.

Refleksionsrum

Nogle af nyskabelserne i programmet er Refleksionsrum og Bibelspot, hvor deltagere skal hjælpe hinanden med at omsætte de fem centrale undervisningstimer til ideer og forslag, der kan tages med hjem i det lokale fællesskab. Men også lovsang, gudstjeneste, ung lounge og seminarer fylder programmet.

    LK19 foregår i Kolding den 8.-10. marts 2019, og tilmeldingen åbner den 8. januar på lk19.indremission.dk (og ikke 8. december som der ved en fejl står i impuls nr. 24/2018). Sidste frist for tilmelding er 17. februar.

    »LK19 er en god anledning til at tage afsted i samlet flok,« opfordrer Kristian Lindholm og peger på, at det så er meget lettere at omsætte inspirationen til virkelighed, når man kommer hjem.
 

Se programmet og læs mere om konferencen på lk19.indremission.dk

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer