Indre Missions Tidende
Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017Frivillighedsfest i Region Syd, september 2017
07.09.2017

270 frivillige til fest i Region Syd

For første gang havde en region i IM inviteret alle frivillige til en fest som en tak for deres indsats
Fredag den 1. september satte Indre Mission i Region Syd alle sejl til for at give de frivillige et brag af en fest. Den var første gang, der var en fest for alle frivillige. Det blev holdt på Mørkholt Strand Camping, og 270 af regionens frivillige havde taget imod indbydelsen.

    "Velkommen til frivillighedsfest i Region Syd. I gør et stort arbejde i Indre Mission, og det vil vi gerne prøve at give jer et skulderklap for i aften," sagde regionsleder Bjarne Taulborg i sin velkomst.

    Menuen bestod af helstegt pattegris og lidt senere kaffe og isbar. Jens Olesen, tidligere generalsekretær i Indre Mission, stod for underholdningen, og latteren rullede gentagne gange gennem det fyldte mødetelt. Derefter fik de frivillige en solid og god forkyndelse af Bent Jakobsen, og senere var teltet fyldt af lovsang, som et regionssammensat band stod for.

Glimt fra tre frivillige

Undervejs i festlighederne gav en sønderjyde, en midtjyde og en fynbo et glimt fra hverdagen som frivillig.

    Helge Aagaard er aktiv i en teenklub i Sommersted, hvor han bor.

    "Jeg er glad for, at jeg som frivillig kan yde noget og få lov at fortælle dem evangeliet. Mange af teenagerne kender ikke så meget til kristendommen," siger Helge.

    Hanne Skindhøj er blandt andet aktiv i en børneklub i Ansager ved Grindsted.

    "Det betyder rigtig meget for mig, når jeg er involveret i aktiviteter, hvor jeg møder børn eller voksne, der ikke har berøring med kirke eller missionshus," forklarer Hanne, der kommer med en god oplevelse fra børneklubben.

    "Den første gang, vi var sammen efter ferien, var der tre børn. Så havde vi arrangeret et event, hvor der kom 50 børn. Det var helt vildt fedt. I den situation kunne jeg godt ønske, at vi var lidt flere ledere, for børn er der nok af."

    Tage Vig er aktiv i IM-fællesskabet i Tommerup, der er et lille fællesskab.

    "Det giver mig meget, at vi har et godt sammenhold og hører en god forkyndelse," siger Tage Vig, der drømmer om, at nye vil dukke op.

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér