Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Indre Missions Tidende

19.05.2017

Å-festival nummer 27 bliver en optur

Danmarks største kristne musikfestival afvikles i år under overskriften 'Optur'
For 27. gang er pinse lig med Å-festival i den vestjyske by Sdr. Felding. I år afvikles Danmarks største kristne musikfestival den 2.-5. juni under overskriften "Optur", og som sædvanlig er festivalen et mix af lige dele god forkyndelse og god musik.

    Forkyndelsen til de store aftenmøder leveres i år af Bent Molbech, Lars Kristensen og Søren Rønn. Derudover er der to gudstjenester og en stribe seminarer om så forskellige temaer som sex, helbredelse, lovsang og selvværd.

    Musikken spænder lige så vidt. Her er der hiphop med Andy Mineo, alternativ rock med amerikanske Veridia og lovsang med Dan Bremnes og Matt Maher. Er man mere til intime koncerter, så lægger Sdr. Felding Missionshus i år rammer til to koncerter med de danske bands Cair Paravel og Genfejl.

    Det er stadig muligt at booke plads til telt eller campingvogn på aa-festival.dk. Vil man bare kigge forbi til møder og koncerter, er det som sædvanlig helt gratis.

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér