Indre Missions Tidende

23.02.2018

Årsmødefestival har vokseværk

Mørkholt Strand Camping arbejder på at imødekomme pladsproblemer ifbm. sommerens Årsmødefestival.
Når Indre Missions Årsmødefestival 2018 afvikles den 1.-3. juni på Mørkholt Strand Camping, er det med et betydeligt større mødetelt end i 2016. Teltet udvides fra seks master til hele ni master. Udvidelsen giver 700 ekstra siddepladser.

    "I 2016 var der særligt ved koncerten med Stuart Townend mange, der måtte stå uden for mødeteltet, fordi der ikke var plads til dem indenfor. Det kunne heldigvis lade sig gøre på grund af det gode vejr. Men da vejrudsigterne jo ikke rækker så langt, må vi imødekomme pladsproblemet på forhånd med en udvidelse af teltet," fortæller Kristian Lymann Iversen, der er campingchef på Mørkholt Strand Camping.

    Udvidelsen af mødeteltet medfører samtidig nogle ændringer på campingpladsen. Én af hytterne må flyttes med kranvogn til en anden gruppe hytter på pladsen. Samtidig skal der graves en del jord væk.

    "Vi skal længere hen i foråret, så vejret er stabilt, før vi går i gang. Vi forventer, at udgravning og planering tager en uge," fortæller campingchefen.

Primitive men billige enheder

Også campingpladsen udvider med 18-19 mere primitive enheder på det grønne parkeringsstykke lige ovenfor Mørkholt Strand Camping. Pladserne her indrettes med nogle forbehold.

    "Mørkholt Strand Camping bestemmer, hvor hver enkelt vogn skal stå. Til gengæld betaler man kun 500 kroner for at opstille én vogn, og man må selv bestemme, hvor mange der er i vognen. Ankomst gælder allerede fra torsdag den 31. maj med afrejse senest mandag den 4. juni. Vi leverer el til alle enheder, men toilet- og badefaciliteter skal stadig benyttes på selve campingpladsen, medmindre man bruger vognens egne faciliteter."

    De ekstra pladser er først og fremmest forbeholdt personer på ventelisten. Campingchef Kristian Lymann Iversen er lige nu i gang med at søge om tilladelse til at benytte endnu et område i nærheden til flere enheder.

Læs mere om Årsmødefestivalen på festival.indremission.dk. Læs bladet her:

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter