Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Indre Missions Tidende

13.10.2017

Amerikanere på jagt efter gudsdyrkelse i Shilo

Et amerikansk team er begyndt at udgrave Shilo-højen i jagten på spor efter israelitisk gudsdyrkelse
Et amerikansk team fra Associates for Biblical Research (samarbejdspartnere i bibelforskning) har sat sig for at finde spor efter israelitisk gudsdyrkelse på Shilo-højen mellem Jerusalem og Nablus i en stor udgravning, som teamet forventer at bruge 20 år på.

    En udgravning har været forsøgt to gange før. Den første gang var det danskeren Hans Kjær, som fra 1926 til 1932 var i gang med en udgravning. Den blev dog ikke afsluttet, fordi Hans Kjær døde af dysenteri. Anden gang var det den israelske arkæolog Israel Finkelstein, der fandt en stor mængde knogler fra de dyr, som det var tilladt at ofre til Gud.

    Ligesom Finkelstein har det amerikanske team allerede fundet usædvanligt mange dyreknogler. Knoglerne skal nu analyseres for at finde ud af, om det handler om offerdyr.

    Det primære ønske for projektets leder, Scott Stripling, er dog at finde stedet, hvor pagtens ark har været.Læs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér