Indre Missions Tidende
Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017Indvielse af Hinnerup Missionshus, november 2017
24.11.2017

Det nye åbne hus i Hinnerup

Missionsarbejdet får helt nye vilkår med det nye missionshus i Hinnerup. Det kunne man allerede se ved åbningsfesten
Vi vil være et åbent hus for mennesker i Hinnerup. Denne sætning gik som en rød tråd gennem flere udtalelser ved Åbent Hus-arrangementet den 17. november for missionshuset i Hinnerup ved Aarhus. Huset er blevet renoveret og udbygget, så det fremstår som et helt nyt missionshus, og det blev fejret med en åbningsfest, der strakte sig over en weekend med koncerter, rundvisninger, stand up, festaften og festgudstjeneste.

    Det store ønske om åbenhed er ikke uden grund. Som næstformand Mette Ruby Østergaard udtrykker det: "Inden vi lukkede det gamle hus, holdt vi et loppemarked, hvor vi solgte ud af de gamle ting. Der kom masser af mennesker ind, som havde gået forbi mange gange, men de fortalte, at de aldrig havde været indenfor. Måske fordi de ikke turde.

    Det vil vi gerne lave om på; derfor har vi lavet et hus, som skal signalere åbenhed. Det begynder med vores åbningsfest, hvor der er arrangementer for alle aldersgrupper."

    Opfyldelsen af ønsket skete allerede fredag eftermiddag, hvor en del fra byen mødte op, da missionshuset blev åbnet ved en festlig ceremoni, hvor byens borgmester, arkitekten bag byggeriet og formanden for IM-fællesskabet klippde den røde snor. Bagefter væltede mennesker ind i de nye lokaler og indtog huset.

    Kaffen og kagen bidrog til den hyggelige og næsten hjemlige stemning, og et par frivillige noterede med glæde: "Flere har spurgt, om det er muligt at blive lidt længere."

    Fredagen blev rundet af med en koncert med Dylans Gospel Revisited, hvor nogle af deltagerne havde inviteret deres gode venner fra byen med.

Læs også

Jeg har inviteret min mødregruppe

Fakta

  • Missionshuset i Hinnerup er ca. 100 år
  • Det renoverede og udbyggede hus er på ca. 600 kvadratmeter
  • Snakken om forandringer begyndte i 2013
  • Det første spadestik blev taget i september, og der var rejsegilde i december 2016
  • I januar 2017 udbrød der brand i den nye tagkonstruktion, og i marts gik hovedentreprenøren bag byggeriet konkurs. Det forsinkede byggeriet
  • Missionshuset har kostet cirka 5,2 millioner kroner. Heraf har IM-fællesskabet selv indsamlet 1,2 millioner kroner. En del af indsamlingen har nogle damer stået for. De har hæklet små studenterhuer eller strikket små sokker, som sættes på kort med et lille ordspil. Det har givet næsten 9.000 kroner

 


Læs bladet her:

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter