Indre Missions Tidende

26.01.2018

Det vigtigste er hjerte for Jesus

Indre Mission har brug for mange flere fritidsforkyndere, siger IM's generalsekretær
Kaldet må altid være motivationen

En fritidsforkynder i Indre Mission er en med hjerte for Jesus, forklarer generalsekretær Jens Medom Madsen.

    ”At være fritidsforkynder er en fantastisk mulighed for at arbejde med og dele ud af Guds ord. Det er også vigtigt, at man kan tilslutte sig IM's grundlag og formål og vil være en del af et lokalt IM-fællesskab, men motivationen må altid være kaldet til at gå ind i en tjeneste for Jesus.” understreger Jens Medom Madsen.

    I vores relation med Jesus bliver vi kaldede til en tjeneste, og så er vi der, hvor det er bedst at være," siger generalsekretæren, som oplever en stor efterspørgsel på fritidsforkyndere, især i nogle områder.

    "Der er brug for mange flere fritidsforkyndere, og det kunne være godt med mere geografisk spredning," mener Jens Medom Madsen, der opfordrer til, at man henvender sig til en regionsleder, hvis man går med tanker om at blive fritidsforkynder. 

    "Det er helt okay at henvende sig med sin usikkerhed og få prøvet af, om det er det, man er kaldet til," understreger Jens Medom Madsen.

Jeg ønsker at stå til rådighed 

Mange fritidsforkyndere er kommet i gang, efter at deres ansættelse som lønnet medarbejder er ophørt. Det gælder også Lasse Heino Munk, som i 2016 blev fritidsforkynder i Region Øst. Det er vigtigt for ham at vise, at han står til rådighed for IM-fællesskaberne.

    "Det har en stor signalværdi," mener Lasse, der ikke oplever at det kræver så meget. Det er i princippet op til den enkelte fritidsforkynder, hvor ofte han eller hun siger ja til opgaver.

    Hvis man overvejer at blive fritidsforkynder, skal man bare kaste sig ud i det, mener Lasse.

    "Jeg var vant til at tale til teenagere, men ikke til en ældre målgruppe. Det var fedt at blive udfordret på den måde, men man skal forsøge at undgå at stå alene med det. Få for eksempel en ven til at læse din tale. Det er vigtigt at få sparring, især i starten," understreger han.Læs bladet her:

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter