Indre Missions Tidende

12.11.2017

Efterskoleelever skal fortælle om deres tro

Elever fra SE lærer at tale med jævnaldrende om deres tro. Her ses folke- og efterskoleelever fra efteråret 2016 i samtale om tro
I efteråret er 18 elever på Sydvestjyllands Efterskole i gang med at forberede sig på at holde oplæg om deres tro på folkeskoler i blandt andet Esbjerg. Oplæggene er en del af Ræk-ud-linjens undervisning for 10. klasses elever og er et samarbejde mellem efterskolen og Kristeligt Forbund for Studerende (KFS).

    "Målet med at besøge folkeskolerne er, at vores elever lærer at turde stå ved, hvem de er, og hvad de tror på, og at de ikke er bange for at sige det højt. Jeg håber, at de får en oplevelse af, at de måske nok er anderledes end flertallet, men at de ikke går i stykker af at fortælle andre om deres tro," forklarer linjelærer Torben Linden.

    Tidligere elever på KFS' Ledertræningscenter (LTC) underviser efterskoleeleverne og forbereder dem på mødet med 9. klasses folkeskoleelever.

    Eleverne tager afsted i hold på fire personer. De tager udgangspunkt i tekster, som er umiddelbart brugbare for folkeskolelæreren bagefter, fordi de indgår i undervisningsplanen. Eleverne fra Sydvestjyllands Efterskole tager rundt og holder oplæg i slutningen af november.

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér