Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Indre Missions Tidende

12.10.2017

Fra gravsten til bogmission

Indre Mission var med, da 110 virksomheder og organisationer samledes til Kirkens Forum i Fredericia
For tredje gang havde Messe C i Fredericia indbudt leverandører til det kirkelige Danmark til to dages udstillingsmesse. Ind mellem kirkegårdsmaskiner, arkitekter, kaffeprodukter og AV-udstyr blandede sig stande fra missionsselskaber, foredragsholdere og kirkelige foreninger. Fra Indre Mission deltog Søndagsskolerne, Forlagsgruppen Lohse, Bethesdas Boghandel og Felix Rejser.

    "Det er et oplagt sted for os at reklamere for vores grupperejser, som mange sogne også benytter sig af," fortæller Marie Bruun Wendel fra Felix Rejser. Hun havde sammen med Selma Schou fået plads lige inden for indgangen til det store udstillingsområde. Herfra uddelte de blandt andet postkort for passionsspillene i Oberammergau, som bliver det helt store rejsemål i 2020.

    Over for rejsebureauet var der indrettet en boghandel, som Forlagsgruppen Lohse og Bethesdas Boghandel var fælles om.

    "Vi er her for at møde vores kunder og samarbejdspartnere”, fortæller Helle Jakobsen fra Forlagsgruppen Lohse. "Sognene er gode kunder hos os, og der er især en god interesse for vores børnebøger," forklarer Helle og viser en goodiebag frem med tilbud og gratis materialer, som blev delt ud til de besøgende.

Vigtigst på hele messen

Nede i den anden ende af hallen, overfor Menighedsrådenes stand, stod Lissen Margaard Pedersen med Søndagsskolernes stand: "Vores stand er den vigtigste på hele messen," forklarer Lissen, som oplevede, at mange på messen gav hende ret i, at netop kirkens arbejde blandt børnene er afgørende for kirkens fremtid.

    På trods af, at Landsforeningen af Menighedsråd i år var medindbyder til Kirkens Forum, blev det ikke det store tilløbsstykke. Kun 776 gæster besøgte messen, som strakte sig over både fredag og lørdag. Flere af udstillerne indrømmede da også, at antallet af gæster ikke står helt mål med anstrengelserne og udgifterne.

    Messen er planlagt til at blive gentaget om to år.

Fakta
•    Kirkens Forum er en fagmesse målrettet Folkekirkens personale og menighedsråd
•    110 udstillere - lige fra havemaskiner til AV-løsninger og kirketeater
•    Kirkens Forum holdes hvert andet år i MesseC i Fredericia
•    Kirkens Forum er et samarbejde mellem MesseC og Landsforeningen af Menighedsråd
•    776 gæster besøgte messen - de fleste fredag

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér