Frederik bliver børnenes konsulent på Fyn

Søndagsskolerne får fra midten af august en ny konsulent, der brænder for at være sammen med børn og forkynde for dem i børnehøjde

Nu er der endnu flere børn på Fyn, der får mulighed for at høre evangeliet. Den 15. august begynder Frederik Meyer Olesen som konsulent i Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler (DFS), og han skal bruge al sin tid på, at børnene på Fyn hører om det allerbedste.

    "Jeg skal finde flere steder, hvor vi kan starte en børneklub. Samtidig skal jeg have kontakt med de eksisterende klubber, og være en ressource for dem," fortæller Frederik om nogle af de arbejdsopgaver, der venter. Han er 26 år og har boet i Odense i flere år.

    Han kommer fra Løsning, hvor han er opvokset i et hjem med tilknytning til Indre Mission. Han har gået i børneklub, junior- og teenklub og kom i IMU. Efter gymnasiet tog han et sabbatår, hvor han rejste rundt med den amerikanske lutherske organisation "Youth Encounter" i USA og Australien for at forkynde for børn og unge.

    "Her fik jeg smag for at være i en kristen organisation og formidle evangeliet til børn og unge. Det var meget sjovt og interessant," siger Frederik. Det var også her, at han mødte sin kone Katie.

    Han flyttede til Odense, hvor han blev færdig med læreruddannelsen for et år siden.

    "Mens jeg tog uddannelsen, lå det i mit baghoved, at jeg ikke nødvendigvis skulle være lærer på en skole," fortæller Frederik, der i fritiden kommer i Indre Mission i Odense og i Sankt Hans Kirke. Her har han været engageret i kirkens "Børnehjørne".

    "Jeg brænder for at være sammen med børnene og forkynde for dem i børnehøjde."

    Derfor fangede et stillingsopslag om en DFS-konsulent på Fyn hans opmærksomhed.

    "Jeg overvejede, om jeg skulle søge. Samtidig var der flere, der prikkede til mig," siger den kommende konsulent, som i fritiden spiller lidt musik og er bidt af discgolf.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer