Indre Missions Tidende

23.11.2017

HE innoverede for fuld skrue

40 elever fra Hestlund Efterskole var blandt de 7000 elever, som deltog i et innovationsevent i Fredericia i november
10. klasserne fra Hestlund Efterskole satte et grundigt fingeraftryk på det netop gennemførte innovations-event "Danish Entrepreneurship Awards" i Fredericia Messecenter, hvor 7000 skoleelever dystede i innovation og iværksætteri.

    De 40 Hestlund-elever kom med ni projekter, som deltog i konkurrencen om æren og præmier på beløb op til 10.000 kroner.

    "Det var et rigtig flot år for os. Flere af dommerne var meget imponerede over vores projekter, og selvom vi ikke nåede finalen, var det min opfattelse, at vi var tæt på. Jeg er faktisk stolt af vores unge mennesker," lyder det fra læreren John Laue, som er en af tovholderne på Hestlund Efterskoles innovationsforløb, kaldet Innova10.

    Blandt de ni Hestlund-projekter er der "MOM-appen", som hjælper til med praktiske gøremål, når brugeren er flyttet hjemmefra. Der er også en app, som gør grammatik sjovere, og som hjælper med at rette en stil. Endelig syslede en gruppe med et trådløst højttalersystem, hvor der kan knyttes et ubegrænset antal højttalere til.

    "Det var spændende at være med, og det var en god oplevelse at få så meget positiv respons og konstruktive forslag til forbedringer af vores produkt. Det er jo rart at vide, at det, som vi går og roder med i Innova10-undervisningen, er af høj standard," siger Frida Vig Carlsen.

    "Innovation og idéudvikling er en god ting, for vi lærer at projektere og se opgaver og løsningsforslag fra mange sider. Det med at tænke ud af boksen er lidt af en kliché, men det dækker ret godt det, vi gør. Vi opbryder den normale undervisning og når på den måde frem til andre resultater," konstaterer Isabella Chetana Andersen.

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Følg vores aktiviteter