Indre Missions Tidende

25.08.2017

Historiefortælling i Galleri Bibelland

Både galleriets gæster og udstillere fik gode oplevelser ved en fernisering i Galleri Bibelland midt i august
75 glade og nysgerrige gæster lagde vejen forbi Galleri Bibelland i Brejning ved Børkop midt i august. Her åbnede en ny kunstudstilling med nye værker af Helle Noer og Jette Hertel Nilsson.

    Cirka halvdelen af Jette Hertel Nilssons værker er med inspiration fra en tur til Bangladesh, men der er også en række andre motiver, blandt andet naturbilleder. Mange af Helle Noers værker har en bibelsk reference, og hun er optaget af at fortælle en historie.

    "Mine billeder er ikke færdige, før nogen ser dem. Det er meningen, at folk selv skal få en historie ud af billederne, når de betragter dem. Jeg håber, at det også er lykkedes denne gang."

    De mange smukke værker er vidt forskellige i både motiver og temaer og gav både gæster og kunstnere mange ahaoplevelser.

    "Jeg opfordrer folk til at fortælle, hvad de får ud af at se på værkerne, for nogle gange ser de ting, som jeg slet ikke havde tænkt på, og det er faktisk rigtig spændende at høre," fortæller Helle Noer.

    Udstillingen løber frem til 1. november og kan ses hver søndag kl. 14-17 eller efter aftale.

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her:

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter