Hold døren åben - indremission.dk
Indre Missions Tidende

22.02.2019

Hold døren åben

Som Gud er gæstfri, vil vi også vise gæstfrihed
For Louise og Erik Adrian kom gæstfriheden helt af sig selv. De forklarer, at det altid roder hos dem, og det er rart for både gæsterne og dem selv, for så er der fokus på samværet i stedet. For Niels Nymann Eriksen er gæstfriheden også en trospraksis, som handler om de små anledninger til at åbne sig for andre – øjeblikke, som kan række ind i evigheden.

    Denne gang har impuls sat fokus på gæstfriheden, som handler om at møde sine medmennesker med et åbent sind.

Dagli’ præsten i Hejnsvig

I Hejnsvig holder præsten ikke bare døren åben, men går selv ud og ringer på byens døre. Her tilbyder Jørgen Johansen en snak om troen eller byder ind hos Dagli’ præsten i våbenhuset, hvor der er kaffe på kanden hver tirsdag. I kirken kan vi nå bredden, i missionshuset kan vi gå i dybden, som han siger det.

    Ligesom vi elsker, fordi han elskede os først, sådan er vi også gæstfrie, fordi Gud først har vist os gæstfrihed. Den møder vi allerstærkest i dåben. Her oplever vi, hvordan Gud helt uden betingelser åbner sit hjerte for os mennesker og byder os velkommen ind i nådens rige. På side 8 udfolder Leif Andersen nogle af dåbens mysterier.

Tid til at slukke

Måske kan vi hjælpe gæstfriheden lidt på vej ved at slukke for vores mange skærme. Det er i hvert fald, hvad Mikael Arendt Laursen foreslår i kronikken, som påstår, at skærmene stjæler vores tid.

    Både Jørgen Johansen fra Hejnsvig og Niels Nymann Eriksen fra Vesterbro kan du møde på Lederkonferencen den 8.-10. marts, hvor vi sammen med missionsfolk fra hele landet skal inspireres til at åbne os, både for Kristus og for hinanden. I skrivende stund er der endnu plads til flere, og tilmeldingsfristen er forlænget til 24. februar.Læs bladet her:

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter