Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Indre Missions Tidende

19.05.2017

IM sætter fokus på fremtidens seniorarbejde

Fremtiden for seniorarbejdet blev vendt på en inspirationsdag i maj
Hvor er Danmarks seniorer lige nu? Hvad vil seniorerne være optaget af i morgen? Det er nogle af de spørgsmål, som dannede grundlag for en spændende inspirationsdag på Indre Missions Hus i Fredericia den 8. maj. Seniorteamet i Indre Mission havde inviteret en række personer, der arbejder med seniorarbejde forskellige steder i landet, til en arbejdsdag, hvor fokus var fremtiden for seniorarbejdet.

    Dagen bød på to spændende oplæg om, hvilke tanker og idéer en lokal kommune har om fremtidens ældreopgaver. Og hvordan man kan engagere seniorer i opgaver, de har lyst til.

    Bagefter blev deltagerne i inspirationsdagen sat i gang med at drømme om, hvordan man lokalt kan udvikle seniorarbejdet, så flere finder vej til de forskellige tilbud. Kreativiteten blev udfoldet gennem billeder, samtaler i grupper og plancher på tavlen.

    "Det kom der nogle tanker og idéer ud af, som vi skal arbejde videre med i seniorteamet," forklarer Bjarne Hvidberg, der er missionær med fokus på seniorarbejde.

    Han ridser nogle af idéerne op.

    "Vi skal arbejde med, hvordan vi kan komme i kontakt med en bredere gruppe seniorer. Vi skal have mere fokus på diakonalt arbejde og på mødeformer. Vi kan se, at caféarbejdet rammer et behov," siger Bjarne Hvidberg.

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér