Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Indre Missions Tidende

16.03.2017

IM's medarbejdere delte begejstring

Under temaet 'begejstring' var 145 af IM's medarbejdere samlet til en konference i marts
Ca. 145 af Indre Missions medarbejdere deltog 6.-8. marts i den årlige medarbejderkonference på Børkop Højskole. For andet år i træk var både missionærer, konsulenter, fritidsansatte og medarbejdere på Indre Missions Hus med på konferencen, hvor der blev udvekslet erfaringer på kryds og tværs af opgaver og geografi.

    Årets tema var "Begejstring", og sognepræst Steen Søvndal fra Grindsted underviste gennem to bibeltimer bl.a. ud fra Gal 4,15, hvor Paulus udfordrer Galatermenigheden med spørgsmålet: "Hvor er nu jeres begejstring?"

    "Når jeg stiller jer det samme spørgsmål, er det ikke, fordi jeg synes, at I mangler begejstring, men fordi det er vigtigt, hvad der er kilden til vores begejstring. Er det Kristus, der begejstrer os, eller begejstres vi af os selv og vores egne små succes-oplevelser?" spurgte Steen Søvndal.

    Undervisningen blev fordøjet på to indlagte "Walk and talks", hvor deltagerne i mindre grupper gik en tur og ved fælles hjælp fik budskabet sat i perspektiv i forhold til både job og tro.

    I løbet af konferencen var der desuden seminarer og erfa-grupper på tværs af arbejdsfunktioner, hvor det igen var muligt at udveksle erfaringer fra alle hjørner af IM's arbejdsområde.

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér