Indre Missions Tidende

01.06.2018

IM's økonomi er blevet mere gennemskuelig

PROFIL: Det er vigtigt, at midlerne bliver forvaltet på en troværdig, forsvarlig og gennemsigtig måde, siger IM's økonomichef
Hvad er du optaget af lige nu?

EU's persondataforordning fylder en del. Jeg arbejder med, hvordan vi håndterer den på en god måde uden at bruge for mange ressourcer. Jeg er også optaget af, hvordan vi engagerer flere til at bære med på Indre Missions økonomi.

Hvad laver en økonomichef?

Det er en spraglet palet af opgaver. To større arbejdsområder er ejendomsadministration og personaleledelse. Men der er mange andre opgaver. Det kan for eksempel være arvesager, der skal ses på, og vejledning af lokale IM-fællesskaber, der ikke længere magter deres missionshus, eller som vil bygge et nyt missionshus.

Hvad glæder dig mest som økonomichef?

Jeg er blevet meget glad for at hjælpe med skrivning af testamenter. Der er noget fantastisk over at sætte sig med en person, som har gjort sig nogle tanker om, hvad der skal ske med de midler, han eller hun har fået. De fortæller om, hvor meget de har fået gennem evangeliet. "Det skal andre også have lov til at høre," siger de.

    I det hele taget glæder jeg mig over, at jeg får lov til at hjælpe utroligt mange mennesker.

Hvad har du særligt fokus på, når det gælder IM's økonomi?

For mig er det vigtigt, at midlerne bliver forvaltet på en troværdig, forsvarlig og gennemsigtig måde. Vi skal hele tiden forvalte på en måde, så vi kan stå ved det, vi gør. Og det er vigtigt, at flest mulige midler bliver brugt på det, der er formålet for IM's arbejde.

    Jeg ser det også som vigtigt at forklare, hvordan IM's økonomi er skruet sammen. I de seneste år er IM's regnskab blevet mere enkelt. Det hænger bl.a. sammen med, at vi ikke længere har medarbejderboliger. IM's økonomi er på den måde blevet mere gennemskuelig. Det ser jeg som en fordel.

Hvad er de største udfordringer ved dit job?

Vi kan glæde os over, at der er plads til at udvide arbejdet. Men vi må ikke kun se på, hvordan økonomien er her og nu. Vi må også se på, hvordan økonomien kan hænge sammen på sigt. Det er en stor udfordring at finde den rette balance, hvor vi satser mest muligt på mission, samtidig med at vi forvalter vores midler ansvarligt.

Hvad laver du, når du har fri?

Dagligdags gøremål og familien tager det meste af min tid, men jeg spiller også volleyball, drejer i træ og hjælper til i kirke og missionshus.

FAKTA

  • Alder: 36 år
  • Gift med: Mona
  • Uddannelse: HD - Organisation og Ledelse
  • Job: Økonomichef i Indre Mission


Læs bladet her:

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter