Indre Missions Tidende

22.09.2017

IMU i Vejle markerede reformationsjubilæet

Eliezer IMU havde udsmykket en dør med gode budskaber i forbindelse med Reformationens Døgn i Vejle
I forbindelse med reformationsjubilæet inviterede Vejle Provsti til Reformationens Døgn i Vejle midtby den 8.-9. september. Her kunne deltagerne blandt andet se 95 døre, der er opstillet rundt omkring i byen. Dørene symboliserer de 95 teser, som Luther slog op på kirkedøren i Wittenberg for 500 år siden.

    Eliezer IMU i Vejle havde fået til opgave at male en af dørene.

    "Vi valgte at lave et hul i døren, som man kan stikke hovedet igennem. På den ene side har vi malet en munkedragt, og på den anden side har vi skrevet en masse sætninger, der med pile peger op mod hullet, som for eksempel 'Du er elsket' og 'Du er Guds barn'," fortæller Peter Bastrup Madsen, der er med i Eliezer IMU.

    Senere på aftenen var IMU'erne også på gademission i Vejle.

    "Vi ville gerne være synlige i gadebilledet og møde mennesker med et godt budskab. Vi var tæt på at pakke sammen på grund af meget regn og nærmest ingen mennesker, men vi valgte heldigvis at blive, for det blev tørvejr igen, og vi fik mange gode snakke. Det var det bedste ved Reformationens Døgn," mener Peter.

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her:

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter