IMU'ere hjalp i sognet - indremission.dk
Indre Missions Tidende

06.05.2016

IMU'ere hjalp i sognet

Andreas var en af syv fra Bethania IMU, der var med på 'Til tjeneste'
I Christianskirken i Aarhus mødes en gruppe hver måned til diakonitiltaget "Til tjeneste". Her tager de ud i sognet og hjælper med praktiske gøremål. En del af dem kommer til daglig i Bethania IMU. Én af dem er Andreas Holmgaard, og han skønner, at omtrent halvdelen af IMU'en har været en del af tiltaget.

    "Vi forsøger at gøre, hvad vi kan for at støtte op om 'Til tjeneste'. Som ungdomsforening har vi ikke så meget udadrettet arbejde i os selv. Men vi har en kirke tæt på, som har en god kontakt ud i sognet, hvor vi så kan være arbejdskraft i det og gøre en forskel der," fortæller Andreas om IMU-afdelingens engagement.

    I uge 17 havde Christianskirken arrangeret "Liv i sognet", der var en hel uge med fokus på udadrettet diakoni og aktiviteter i sognet. En børneklub havde været på et børnehjem, der var taxicykler, der tilbød transport rundt, et ungdomsfællesskab var taget på et plejehjem, og lørdagen var afsat til "Til tjeneste." Andreas var ude ved to hjem, hvor det ene sted skulle have en sofa smidt ud, mens det andet havde brug for hjælp i haven.

    "Vi tager altid afsted to og to for både at løse den praktiske opgave og for at møde og tale med dem, vi hjælper. Jeg gør det, fordi jeg dels nyder at komme ud og bruge min krop til et stykke fysisk arbejde, men også fordi det er enormt spændende at sidde og tale med dem, vi hjælper. Ikke nødvendigvis om tro og Jesus, men bare om, hvad de går og laver. Vi får lov til at være der, have fællesskab med dem, og hjælpe dem med noget, der er svært for dem at overkomme. Det er et utroligt givende arbejde," fortæller Andreas glad.Læs bladet her:

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter