Indre Missions Tidende

05.10.2018

Ingen skal gå alene

Vi har alle behov for at blive bedre til at være medmenneske
Nogle mennesker trives godt i deres eget selskab, men ingen trives med at være helt alene. Vi er skabt til fællesskab med hinanden, og vi har alle sammen behov for at dele vores liv og tanker med andre.

Medvandring

Når to mennesker laver en forpligtende aftale om at følge og støtte hinanden, kalder vi det medvandring. Det er noget, IMU har talt varmt for i flere år, men det er relevant for os alle. For selv om vi har brug for fællesskab, så kommer det ikke altid af sig selv. Det skal ofte aftales og arrangeres.

    I Geist er der denne gang sat fokus på at være medvandrer, og nogle unge deler ud af deres gode erfaringer med det. Men medvandring er for os alle. Både unge og ældre.

Nye perspektiver

Det handler om at mestre livet og om at blive bedre til at tackle udfordringer. Det handler om at sætte ord på sine tanker og om atvære åben for nye perspektiver. Det handler slet og ret om at blive bedre til at være medmenneske. Det har vi alle sammen behov for. Både som enkeltpersoner og som fællesskaber. Også IM-fællesskaber.

    Især de af os, som er lidt introverte, vil have godt af en fast medvandrer. En, der kan hjælpe med at holde fokus på, hvad der er vigtigt, åbne dørene for nye tanker og hjælpe os til ikke at have højere tanker om os selv, end vi bør have, som Paulus skriver det i Rom 12,3.

    God fornøjelse med læsningen.Læs bladet her:

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter