Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Indre Missions Tidende

16.06.2017

Kristne i Egypten udsat for terrorangreb

Terrorister tvang koptiske kristne til at sige islamisk trosbekendelse ved et terrorangreb
For tredje gang på bare et halvt år er koptiske kristne i Egypten blevet udsat for et stort terrorangreb. Fredag den 26. maj blev en bus med kristne bragt til standsning af otte-ti bevæbnede og maskerede mænd i militæruniformer. Ifølge øjenvidner blev flere af de kristne plyndret og derefter tvunget til at afsværge deres tro og sige den islamiske trosbekendelse "shahada", inden gerningsmændene dræbte 29 og sårede 23, heraf flere børn.

    Alene i år er over 100 koptere blevet dræbt ved målrettede terrorangreb mod kristne, og hver gang er angrebene blevet fordømt af den koptiske kirkes ledere. Men samtidig har de  advaret mod at gøre gengæld, og i stedet har der lydt et bemærkelsesværdigt budskab om tilgivelse fra Egyptens hårdtprøvede mindretal.

    "Når folk ser den attitude fra de kristne og fra kirken, spørger de sig selv: 'Hvad er det for en kraft, der får dem til at handle sådan?' Med dette vidnesbyrd ønsker vi at forkynde Kristi budskab," siger biskop Thomas fra den koptiske kirke til christianitytoday.com.Læs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér