Indre Missions Tidende
Syng den igen, Skjern 2016Syng den igen, Skjern 2016Syng den igen, Skjern 2016Syng den igen, Skjern 2016Syng den igen, Skjern 2016Syng den igen, Skjern 2016Syng den igen, Skjern 2016Syng den igen, Skjern 2016Syng den igen, Skjern 2016Syng den igen, Skjern 2016Syng den igen, Skjern 2016Syng den igen, Skjern 2016
14.10.2016

Lovsangen kan næsten ikke blive smukkere

Årets udgave af Syng den igen i Skjern blev en speciel oplevelse for flere af deltagerne
Minder og håb flyder sammen for 21-årige Janna Rabjerg Poulsen, da hun står og synger "Perleporten" ved Syng den igen.

    "Det var min morfars yndlingssang," fortæller hun. Han er også én af årsagerne til, at hun er kommet. "Det er ikke så længe siden, at jeg mistede min morfar. Han var med til at arrangere Syng den igen, så jeg er her for at mindes ham," siger Janna, der oplever det meget specielt, da norske Jens Linde synger "Har du glemt din barnetro".

    "Han var med til min morfars begravelse, hvor han sang netop den sang," forklarer Janna, som nævner en anden grund til, at det ikke er første gang, at hun deltager i det store lovsangsevent.

    "Jeg kan godt lide de gamle lovsange, for ordene har en dybde, og de rører ved noget inden i mig," fortæller Janna, der oplever det stort at synge lovsange sammen med mange mennesker i forskellige aldre.

    "Det kan næsten ikke blive smukkere, end når vi synger lovsang sammen," siger hun.

Original lyd af strengekor

Janna er én af de omkring 1350 personer, som er kommet fra store dele af Jylland til Skjern Kulturcenter for at deltage i Syng den igen den 8. oktober. Blandt de medvirkende er Lise Petersen med band, der synger flere sange af den svenske salmedigter Lina Sandel i en nyfortolket udgave.

    Historien skrues nogle årtier tilbage, da Aggerkoret indtager scenen, og den originale strengekorslyd fylder den store hal. De var ét af mange strengekor, der i 1970'erne og 1980'erne prægede musikbilledet i Indre Mission. Blandt de andre medvirkende er også pianist Willy Egmose og trompetist Judy Hunskjær Olesen. Norske Jens Linde står for en andagt, og pensioneret missionær Villy Sørensen kommer med et vidnesbyrd.

 

Læs også http://indremission.dk/typo3/clear.gif

 

 Læs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér