Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Indre Missions Tidende
Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017Gospel-kids Festival i Bramming, marts 2017
22.03.2017

Malous første Gospel-kids Festival

269 børn festede og lovpriste Jesus på Gospel-kids festivalen i Bramming. Blandt dem var Malou fra Skive, der for første gang var på en kristen festival
Lovsangen fra 269 børn er lige ved at vælte de mange tilhørere af stolene den 18. marts. Koncerten på Gospel-kids festivalen på Sydvestjyllands Efterskole i Bramming er i fuld gang, og det koger og syder i hallen af fest og glæde. Børnene står meget tæt på den brede scene, og det er der en positiv grund til.

    "Det er første gang nogensinde, at der er så mange deltagere på festivalen i Bramming," fortæller Benjamin Hougaard, der er landsleder af IM-musik.

    "Børnene er rigtig gode til at fortælle deres venner om festivalen, og så møder lokale gospel-kids grupper talstærkt op."

    Han fremhæver det positive samspil med børnene.

    "De går ind til det med energi og en umiddelbarhed, som jeg godt kan lide. En pige kom hen til mig, efter at festivalen havde været i gang et par timer og sagde: 'Det er lige så fedt som sidste år'," siger landslederen, der dirigerer fælleskoret på festivalen.

    Det er kommet bag på ham, hvor hurtigt børnene fanger de nye sange.

    "De lærer det meget hurtigere end de voksne, som nogle gange bliver hægtet af," siger Benjamin Hougaard, der glæder sig over alle de nye sange, børnene lærer på festivalen. Dem tager de med hjem og synger i det lokale missionshus eller kirke.

Malous mor var imponeret

Gospel-kids fra Skive har taget den lange tur til festivalen på Sydvestjyllands Efterskole for at få ny inspiration. Blandt børnene er Malou, der har taget sin mor, Karina, med.

    "Det er første gang for os, og det er helt fantastisk," fortæller Karina, som er imponeret over den disciplin, der er på festivalen.

    "Dirigenten skal bare en gang sige til børnene, at de skal høre efter, og så tier de stille og gør, hvad der skal til."

    Datteren Malou hørte første gang om gospel-kids i skolen.

    "Jeg fik en seddel, og så hørte jeg også lidt om det på en sommerlejr, jeg var med på," fortæller Malou.

    "Jeg kan godt lide gospel-kids, for vi synger og har det sjovt sammen."

    Karina har ikke noget imod, at Malou synger kristne sange og kommer til gospel-kids, der mødes i missionshuset.

    "Børnene har godt af at lære, hvor vi kommer fra," siger Karina, der beskriver sit forhold til kristendommen.

    "Jeg tror som de fleste danskere og kommer i kirken til påske og jul."

Gospel-Kids festivalen er det bedste

Det er tredje gang, at Signe Nordborg på elleve år fra Vejle deltager i Gospel-kids festivalen.

    "Jeg er med, fordi det er sjovt, jeg får nye venner og så lærer jeg nye sange," fortæller Signe, der er med i gospel-kids i Vejle. Hun har fortalt vidt og bredt om festivalen. "Den er bare det bedste, man kan opleve," understreger hun.

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér