Indre Missions Tidende
Harboøre MissionshusGæster ved åbningsfesten for Harboøre MissionshusGæster ved åbningsfesten for Harboøre MissionshusGæster ved åbningsfesten for Harboøre MissionshusGæster ved åbningsfesten for Harboøre MissionshusGæster ved åbningsfesten for Harboøre MissionshusGæster ved åbningsfesten for Harboøre Missionshus
30.05.2018

Missionshuset i Harboøre indbyder til fællesskab

Mellem 300 og 400 mennesker deltog i åbningsfesten for det nye missionshus
Det var en meget glad formand, Niels Kirk, som bød velkommen i døren.

    "Jeg skønner, at vi er mellem 300 og 400 mennesker. En tredjedel af dem er nogle, som normalt ikke benytter vores tilbud i missionshuset," fortæller Niels.

    Alle i Harboøre havde fået en indbydelse i deres postkasser, og det fik en af gæsterne til at deltage i festlighederne.

    "Jeg har fulgt med i byggeriet, og jeg må sige, at det er blevet rigtig flot," fortæller han. Det samme lyder igen og igen rundt i og omkring missionshuset, der er blevet ombygget og har fået en ny stor tilbygning, som er det nye indgangsparti.

    En yngre dame havde været til et par arrangementer i det gamle missionshus.

    "Jeg følte mig lidt klemt, når jeg var der. Det var lidt for helligt for mig. Jeg kan rigtig godt lide det nye hus. Det er lyst og dejligt, og det indbyder til fællesskab. Jeg vil helt sikkert komme igen," fortæller damen, og det samme gav mange andre udtryk for.

IMU'ere hev Laura med

IMU'eren Laura er én af dem, der er kommet i missionshuset i et års tid. Hun er meget glad for, at IMU'erne har fået deres eget lokale.

    "Det er lykkedes at gøre det til et fedt sted," siger Laura, der går i ottende klasse. Hun blev interesseret i kristendommen, da hun gik til konfirmationsforberedelse.

    "Det fangede mig helt vildt, og det varede ikke længe, før nogle piger fra niende hev mig med i IMU. Vi har et vildt dejligt fællesskab, hvor vi tager hinanden seriøst," fortæller Laura, der oplever, at den kristne tro har fået en stor betydning.

    "Jeg er blevet 'kristen-kristen'. Det er godt, at vi i IMU kan gå i dybden med ting. Her kan jeg snakke med de andre, når jeg bliver mødt af skepsis fra mine venner."

En ny begyndelse

Gæsternes lyst til at komme igen og Lauras møde med IMU er i god tråd med det, Indre Mission i Harboøre gerne vil med det nye hus.

    "Vi vil gerne skabe en ny begyndelse med det nye hus. Vi håber, at mennesker har lyst til at komme i missionshuset og blive en del af vores fællesskab. Vi satser på flere tiltag som kristendomskursus og en seniorcafé, og vi har allerede gang i det nye arrangement 'Aftensang ved havet'," forklarer formanden, der oplever, at det kristne fællesskab har taget visionen om en ny begyndelse til sig.

    "Vi er spændte på, hvad det fører med sig."

Et festligt program

Med åbningsfesten for missionshuset blev den nye begyndelse skudt godt i gang med brunch og officiel indvielse af missionshuset. Harboøre Kirkes børnekor medvirkede, og der var show ved entertaineren Hans Jørn Østerby. Efter fælles grill var der festaften og lovsangsfest.

 

Missionshuset i Harboøre er blevet ombygget og har fået en stor tilbygning, så det nu er på 420 kvadratmeter. Projektet har kostet 4,5 millioner kroner.Læs bladet her:

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter