Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Indre Missions Tidende

11.10.2017

Møde med forkyndelsesstationer

Det traditionelle møde i missionshuset i Esbjerg blev erstattet med et møde, der var bygget op om forskellige forkyndelsesstationer, som man kunne vælge imellem
I uge 39 var det traditionelle forkyndende møde i missionshuset i Esbjerg erstattet med et møde, der var bygget op om forskellige forkyndelsesstationer, som man kunne vælge imellem. Det var et udvalg af lokale, som sammen med medarbejdere fra Region Syd havde fundet på idéen.

    Der var 60 personer, som kunne vælge mellem forskellige "forkyndelsesstationer". Et sted skulle man gennem forskellige symbolbilleder fortælle en udleveret bibeltekst. Et andet sted skulle man med legoklodser forsøge at bygge det, man havde fået ud af en bibeltekst.

    Ved en tredje station var det muligt at tale sammen om en bibeltekst, hvor man valgte et ord, man ville sige noget om. Ved en anden station kunne man lytte til en sang og eventuelt skrive ned, hvad man fik ud af det. Ved den femte station kunne man sidde stille og kigge på et maleri, hvorefter en medarbejder forkyndte om billedet.

Stor søgning til vidnesbyrd

Ved den sjette station kunne man lytte til to personer, som fortalte deres vidnesbyrd. Ved den sidste station kunne man male fodspor på en dørmåtte og samtidig tale med de andre om at gå i Jesu fodspor.

    Programmet ved hver station varede et kvarter, hvorefter deltagerne kunne vælge en ny station. Der var stor søgning til at høre et vidnesbyrd. Som en sagde det: "Jeg længes efter at høre andre fortælle om deres oplevelser med Jesus. Det kunne der godt være mere af i vores fællesskab."

    Aftenen sluttede med, at alle samledes i grupper, hvor de på små hjerter skulle skrive, hvad de havde fået ud af aftenen og dele det med hinanden. En person sagde efterfølgende: "Vi fik nogle rigtig gode samtaler. Jeg vil gerne prøve det igen en anden gang."

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér