Musikfestival i Bork tog godt imod SnakTro

SnakTro har gode forhold på Bork Havn Festival

Hvis man forventer, at en vogn med evangeliserende kristne bliver gemt langt væk eller føjet til boderne på den vestjyske Bork Havn Festival, så tager man fejl.

    Derimod finder man SnakTro-vognen centralt placeret på en af de camps, hvor festivaldeltagerne ligger; lige ved indgangen, hvor folk stopper lidt op for at få kontrolleret armbånd.

    Volontør Filip Bangura Fyhn kom nemlig i kontakt med en af lederne, som tog godt imod ideen om deres tilstedeværelse.

    "Hun sørgede for, at vi fik så godt et sted som muligt," fortæller Filip, som var med SnakTro på festivalen.

En del af de frivillige

Generelt har SnakTro fået en virkelig positiv modtagelse, synes Robert Svendsen, som er ansvarlig for SnakTros besøg på festivalen.

    "Lederne af festivalen ser os som en del af de frivillige, så vi skal hverken betale for armbånd eller plads. Vi skal bare sørge for, at deltagerne får noget væske hos os, men det betaler vi heller ikke for," fortæller Robert, som glæder sig over at kunne komme på besøg næste år også.

    "Vi har en aftale med festivalen om at prøve det her af over tre år," forklarer han.

Et sted at finde ro

Lederne på festivalen ser noget godt i, at der er et sted, hvor deltagerne, der overvejende er i efterskolealderen og lidt ældre, kan finde ro.

    SnakTro-teamet vil gerne være med til at skabe et rum, hvor man kan trække sig lidt tilbage, og Filip og Robert mærker, at folk nyder det. De mener, at der kommer til virkelig at ske noget, når teamet har været der nogle år.

    "Det er en 'sker igen næste år-festival'. Det er stort set det samme, der sker hvert år. Det er et hyggeligt arrangement, hvor det handler om at tage sig af hinanden, og det er et trygt sted uden ret meget ballade," fortæller Robert.

    Stemningen på festivalen præger også de besøgende i SnakTro. "De er meget åbne for, at vi er der," forklarer Robert. "De har lagt mærke til vognen og vil gerne finde ud af, hvad det er, så deres besøg er meget præget af nysgerrighed," siger han.

Tilfredshed med nyt navn

Robert mener, at festivalen passer perfekt til den målgruppe, SnakTro forsøger at nå.

    "Det er vores 'klientel'. Otte efterskoler har gensynsdage, så der er rigtig mange efterskoleelever her. Og de fleste har hørt om Cafébussen via deres efterskoler eller kammeraternes efterskoler."

    Teamet er godt tilfredse med navneskiftet fra Cafébussen til SnakTro, som betyder, at deltagerne på festivalen nu har en bedre idé om formålet, når de læser navnet. De forstår, hvad det overordnet drejer sig om, selvom navnet ikke altid bliver læst korrekt.

    "Nogle tror, at der står SnackTro eller SnakTo, men navnet giver også mulighed for selv at fylde ord ind mellem Snak og Tro, for eksempel Snak om Tro eller Snak og Tro," fortæller Robert. Han håber, at besøget i Bork på sigt kan åbne op for besøg på flere festivaler og efterskoler.

    På kortere sigt bevæger SnakTro sig den 10. august til markedet Klostermærken i Løgumkloster, før de slutter sommersæsonen af på Wonderfestival på Bornholm.


Artiklen kan også læses i impuls nr. 16/2018

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
Seneste artikler
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer