Indre Missions Tidende

07.09.2018

Nebo støtter Indre Mission

Missionshotellet Nebo har rundet de 100 år. Det er lykkedes at vende en svær situation for hotellet, så det i dag kan støtte socialt og frivilligt arbejde
Tillykke med jubilæet … hvor er kagen? spørger en smilende engelsk turist i receptionen på Missionshotellet Nebo. Ved siden af står tre kvinder, der er i familie med hinanden og har overnattet på hotellet: »Der er rigtig hjemligt her på hotellet. Vi er helt kede af, at vi er nødt til at rejse videre,« fortæller de belæssede med kufferter og turistbrochurer.

    Få skridt fra Københavns Hovedbanegård ligger dagens fødselar – Cityhotellet Nebo som det står med store bogstaver på hotellets facade eller Missionshotellet Nebo, som der står hen over indgangen, der er totalt smykket til 100 års festen. Hotellet er ikke ejet af Indre Mission, men det har en lang historie fælles med Indre Mission og Københavns Indre Mission.

    Der var flag og balloner allevegne, og festen begyndte tidligt med musik i receptionen og restauranten ved morgenmaden. Senere var der hyret en kaffevogn til at servere for gæster og forbipasserende i hotellets baggård.

    Om eftermiddagen deltog cirka 100 mennesker i en reception. Her nævnte formanden for hotellets bestyrelse, Lars Jensen, blandt andet nogle af de nyeste forbedringer af Nebo som renoveringen af loungen og receptionen.

    »For to dage siden fik vi det nye skilt ‘Cityhotellet Nebo’ op på facaden,« fortalte han og sluttede med nogle betragtninger om hotellets navn.

»Vi ved ikke, hvornår hotellet fik navnet Nebo. Nebo henviser til et bjerg i Israel, og i Bibelen fortælles det, at det var dér, Moses for første gang så ud over det forjættede land. Jeg synes, at navnet udtrykker et fint formål.«


Artiklen kan også læses i impuls nr. 18/2018Læs bladet her:

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter