Ny genbrugsleder vil udvikle IM-genbrug

IMs genbrugsarbejde får fra 1. januar 2019 ny leder. Det er den 38 årige Jonas Laugesen fra Hvide Sande.

Fra 1. januar 2019 kommer Jonas Laugesen, der er bosat i Hvide Sande, til at stå i spidsen for IM-genbrug, som er en virksomhed i Indre Mission med 32 butikker, godt 700 frivillige medarbejdere og med et overskud til Indre Mission på 4,5 millioner kroner. Det er et kald, der har fået ham til at forlade hans nuværende job som teknisk chef i en privat virksomhed og søge stillingen som genbrugsleder i Indre Mission.

    "Der var flere, som skubbede til mig, og jeg oplevede, at jeg blev guidet gennem Bibelen til at kaste mig ud i det. Det er vigtigt for mig at være der, hvor jeg bedst kan gøre gavn efter Guds vilje," forklarer 38-årige Jonas Laugesen, der er gift med Lina, der venter familiens femte barn.

    Han går frimodigt ind i den nye tjeneste.

    "Det er et stort privilegium at kunne være med til at lede og udvikle IM-genbrug, så det genererer flere penge til mission," siger Jonas Laugesen.

    Han ønsker at bidrage til at sikre en rentabel økonomi med sund fornuft, købmandskab og nogle kommercielle strategier.

    Jonas Laugesen glæder sig også til at bruge sin indsigt i økonomi og personaleledelse.

    "Jeg ser frem til at arbejde med de mange frivillige medarbejdere og lytte mig ind til, hvor jeg har dem, og hvordan jeg kan motivere dem. Der ligger også en opgave i at rekruttere nye medarbejdere," forklarer den kommende genbrugsleder, der er dus med genbrugstanken. Han støvsuger indimellem butikker for at gøre et godt kup.

    Han slapper rigtig godt af i samvær med familien, i naturen eller bag et klaver.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer