Indre Missions Tidende

08.12.2017

Ny kristen friskole på vej i Aarhus

En ny kristen friskole med navnet SalomoSkolen er på vej i Aarhus. SalomoSkolen har logoet klar, men endnu ikke tag over hovedet
Aarhus har allerede Jakobskolen i Risskov og Egebakkeskolen i Brabrand, men nu har en forældregruppe taget initiativ til at etablere endnu en kristen friskole på evangelisk-luthersk grundlag i Aarhus-området.

    "Årsagen er, at vi er mange, som ønsker endnu en kristen skole, og at Jakobskolen gennem flere år har fået væsentlig flere ansøgninger om optagelse, end de har kapacitet til," forklarer Kenneth Hørning fra bestyrelsen bag den nye skole.

    På den stiftende generalforsamling i september blev det besluttet, at den nye friskole skal hedde SalomoSkolen og optage elever fra og med skoleåret 2018/2019. Det er endnu ikke besluttet, hvor i Aarhus den nye skole skal have til huse, men bestyrelsen er på udkig efter et sted, ikke for tæt på de to andre kristne friskoler.Læs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér