Ny leder er allerede dus med IKC

KØBENHAVN: Internationalt Kristent Center (IKC) har fået ny leder

Mika Raja Bak-Skovenborg

Den nye leder for Internationalt Kristent Center (IKC) i København hedder Mika Bak-Skovenborg og overtager posten efter Anders Gravesen, der skal være præst i Kingos Kirke på Nørrebro.

Det er ikke en ukendt verden, som Mika Bak-Skovenborg træder ind i, når han begynder som leder den 1. december. Han kender IKC indefra, fordi han i et halvt år har arbejdet som volontør og hjulpet med undervisning i dansk og engelsk og været sammen med de mange deltagere.

    "Jeg var rigtig glad for at være på IKC og nød samarbejdet med de andre i teamet. Så da jeg blev opfordret til at søge stillingen, overvejede jeg det grundigt," fortæller Mika Bak-Skovenborg, der er 27 år og gift med Anju.

    "Jeg føler mig afklaret i, at det er der, Gud vil have mig."

    Den nye leder oplever, at han er kommet på den rette hylde, hvor han kan bruge sin uddannelse som cand. mag i afrikastudier.

    "Det er et meningsfyldt arbejde, der sker i IKC. Der kommer mennesker, som vil have kundskaber i dansk og engelsk, og vi kan give dem socialt samvær og fortælle dem om Jesus," forklarer Mika Bak-Skovenborg, der er taknemmelig for den store søgning, der er til IKC's undervisningstilbud i missionshuset Bethesda. "Det er en kæmpe velsignelse, at der kommer så mange."
 

Læs mere om IKCs arbejde på imta.dk.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer