Nye podcasts med troshistorier og debat - indremission.dk
Indre Missions Tidende

13.10.2017

Nye podcasts med troshistorier og debat

Indre Mission har i denne uge lanceret to nye podcasts, der deler troshistorier og lægger op til debat
Mulighederne for at få det bedste ud af togturen eller tiden i bilkøen på vej hjem fra arbejde er i denne uge blevet endnu bedre. Indre Mission har vovet sig ud i det stadig voksende podcastunivers med to helt nye podcasts: Troshistorier og Spændingsfeltet.

Menneskers fortællinger om hvem Gud er

Troshistorier udkommer frem over hver anden onsdag. Her giver vært David Ingemansen forskellige personer mulighed for at fortælle deres troshistorie. For nogle er det en fortælling om, hvordan mødet med Gud forandrede deres liv, og for andre er det historien om, hvordan Gud bruger dem i mødet med mennesker. I det første afsnit fortæller Jakob Munk om rejsen fra ateist til kristen.

Debat ud fra et kristent verdensbillede

I Spændingsfeltet bliver der taget livtag med aktuelle emner, som rører sig i kirken og samfundet. David Ingemansen inviterer gæster i studiet, som har et specielt forhold til emnet og kan hjælpe med at belyse nogle af de spændingsfelter, emnet lægger op til. Det første afsnit hedder "Grøn kirke" og stiller skarpt på kirkens ansvar ift. økologi og bæredygtighed. Spændingsfeltet udkommer den første onsdag i hver måned.

Radio når du har tid

"En af de største fordele ved podcastformatet er, at man selv kan bestemme, hvornår man vil lytte," siger kommunikationschef Asbjørn Asmussen. Han beskriver de to podcasts som radioprogrammer on demand og glæder sig over, at der nu er mulighed for at lytte til flere podcast med fokus på den kristne tro.

De to nye podcast kan findes i iTunes og øvrige podcastplayers. De kan også høres online på imedia.dk.

 

  

 

   Læs bladet her:

Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter