Nyt udspil og ny lyd fra Casting Crowns - indremission.dk
Indre Missions Tidende

13.02.2019

Nyt udspil og ny lyd fra Casting Crowns

Dyveke Nepper har lyttet til til den nyeste udgivelse fra amerikanske Casting Crowns og er positivt overrasket
Jeg blev mildest talt overrasket på den gode måde, da jeg hørte Casting Crowns nyeste album Only Jesus første gang.

    Jeg synes, de har lavet rigtig mange sange med stærke tekster, og med deres katalog af sange kan de skabe en lovsangsfest som få andre. Til gengæld har de ikke inspireret mig specielt meget rent musikalsk. Det har været trukket lidt for meget ud af samme skuffe og sjældent været specielt overraskende. Men på dette album synes jeg faktisk, de er gået en lidt anden vej, end de plejer. Det er ikke så nytænkende, at deres faste lyttere står af, men alligevel forfriskende.

    Lige nu udsprøjter den kristne musikscene i overflod af lovsangsmusik med influencer fra dance/electro-genren. Derfor synes jeg, det er rart at få noget lidt andet i ørerne, som faktisk har et rigtig solidt budskab. Forsanger Mark Hall har været udfordret af sygdom og problemer med stemmen de sidste par år, og jeg synes, hans vokal har fået en anden sårbarhed, som ikke bare er fuld skrue, men mere behersket og går fint i spænd med den lidt mere folk-inspirerede akustiske lyd på dette album. Lyt f.eks. til sangene Even When You`re Running, Start Right Here, The Change in Me eller The Bridge.

    En, der bliver ved med at indfinde sig på min playliste for tiden, er Tauren Wells. Nogle kender ham måske fra det nu opløste Royal Tailor. Efter han er gået solo, har han fået en anden form for medvind. Senest blev han nomineret til en Grammy for Hills and Valleys.

    Han er en fremragende sangskriver, og jeg er vild med, at han har gjort sig mere umage med sin vokal og sætter sig bag et klaver i stedet for at stå og lave akavede dansetrin på en scene som en anden Justin Bieber – det klæder ham. Udover titelnummeret Hills and Valleys er Known og When We Pray højest på min liste.

Dyvekes Playliste er et fast indslag i Geist, som tuner ind på de nyeste musikalske navne og tendenser i både ind- og udland. Listen bestyres af Dyveke Nepper, der har booket de største stjerner til danske koncerter og ved alt om, hvad der rører sig både på og bag den kristne musikscene.Læs bladet her:

Kommentarer


Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter