Projektmedarbejdere skal styrke lovsangen - indremission.dk
Indre Missions Tidende

21.09.2017

Projektmedarbejdere skal styrke lovsangen

Med ansættelsen af David Kristoffersen og Nicolai Kruse Abildtrup Sørensen sætter IM-musik fokus på lovsang og videreudvikling af WorshipToday
Fra 1. oktober opnormerer Region Aarhus med to deltidsstillinger. Nicolai Kruse Abildtrup Sørensen fra Brabrand skal være projektmedarbejder på 25 procent, og David Kristoffersen fra Aarhus skal være projektmedarbejder på 30 procent.

    "Der er ikke lavet arbejdsbeskrivelser endnu, men i de store linjer skal de have fokus på lovsang," siger landsleder i IM-musik Benjamin Hougaard.

    Nicolai skal have fokus på lovsang gennem IM-musiks nye koncept Worship Today.

    "Det har indtil nu kørt på frivillige kræfter, og vi er nået til et punkt, hvor der er brug for lønnede kræfter, hvis det skal videreudvikles. Og det vil vi gerne, for projektet er blevet taget rigtig godt imod ude i landet," siger Benjamin Hougaard.

    "Repertoiret skal udvides, og der skal laves nogle undervisningsvideoer omkring lovsangsledelse og tips og tricks til musikere, der spiller i lovsangsband," forklarer han.

Vil tættere på de unge

IM-musik vil også arbejde på et stærkere samarbejde med Børkop Højskole, hvor Nicolai lige nu underviser i lovsang og musikledelse. Det vil han også fortsætte med efter 1. oktober.

    "IM-musik vil også gerne tættere på de unge. Derfor har vi ansat David, som kommer til at netværke meget med de unge på efterskoler og dem, der arbejder med lovsang i IMU samt tilbyde dem undervisning i lovsangsledelse," forklarer landslederen.

    "Jeg er så glad for, at Nicolai og David har lyst til at arbejde med som lønnede medarbejdere, for det er en styrkelse af vores arbejde på et område, hvor mange af vores konsulenter er optaget af andre ting. Og jeg er rigtig glad for, at Indre Missions hovedbestyrelse kan se muligheder i det og vil investere i det."

IM vil sætte ny standard for lovsangen

I januar var IM-musiks landsleder Benjamin Hougaard på besøg hos hovedbestyrelsen til en snak om lovsangens plads i Indre Mission. De to ansættelser er et af resultaterne af den efterfølgende drøftelse, som skal styrke musikarbejdet i Indre Mission.

Læs interviewet med Benjamin Hougaard hvor han uddyber nogle af de ideer, han havde med til hovedbestyrelsen.  

 

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her:

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter