Se og lyt til god forkyndelse - indremission.dk
Indre Missions Tidende

25.01.2019

Se og lyt til god forkyndelse

Indre Missions nye medieportal samler video og lyd om tro
Video udgør i dag 80 procent af den samlede datamængde på internettet. Dertil kommer lyd-produktioner, hvor især podcast er i vækst.

    Lyd og billeder er altså i dag det dominerende indhold på internettet, og i Indre Mission producerer vi også ganske mange videoer og lydoptagelser. De er efterspurgte af de mange, som oplever det lettere at se og lytte end at læse sig igennem bøger og blade. Men de mange medie-optagelser har været svære at finde, fordi de ligger på forskellige adresser, og der har indtil denne uge ikke eksisteret et samlet overblik over dem. Men det gør der nu.

11 mediekanaler

Det er flere år siden, at ønsket om en fælles indgang til de mange medietilbud første gang kom frem. Og i denne uge åbnede så imedia.dk, Indre Missions nye medieportal, som samler og præsenterer det meste af, hvad der laves af video- og lydoptagelser i IM’s forskellige arbejdsgrene.

    Mere end 400 videoer fordelt på seks kanaler ligger allerede nu på imedia.dk. Og på de fem lydkanaler ligger endnu flere lydoptagelser klar til at blive lyttet til. Det er blandt andet taler fra stævner, kurser og bibelcampings, og det er undervisningsvideoer, andagter og vidnesbyrd. Hver uge tilføjes der nye optagelser, som IM’s mediemedarbejdere producerer.

    Formålet med imedia.dk er at gøre det let at finde og bruge en video eller en lydoptagelse. Det kan være til personlig brug, eller det kan være til brug ved andagten, i smågruppen eller i fællesskabet i missionshuset.

    imedia.dk er udviklet af IM’s kommunikationsafdeling og er resultatet af halvandet års forarbejde. Besøg imedia.dk og gå på opdagelse i det omfattende indhold.

 Læs bladet her:
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter