Situationen for jyske IM-jubilarer er forskellig

Tre steder i Jylland har lokale IM-fællesskaber fejret fødselsdagsfest i november

 

IM i Bording fejrede stort jubilæum i november

I Snejbjerg ved Herning blev 125-års-fødselsdagen markeret med en god fest, hvor 60 personer deltog.

    »Vi har et godt fællesskab, hvor vi støtter hinanden,« fortæller Erna Andersen. Nogle kilometer derfra i Bording markerede de 100-året ad to omgange. De tog allerede hul på festlighederne i september, hvor de holdt åbent hus med mange forskellige indslag.

    »Der var flere fra byen, som kiggede forbi, og det var vi glade for,« siger Birgith Laue, der er formand. I november holdt de en rigtig fødselsdagsfest med forkyndelse og stort kagebord.

    Formanden glæder sig over et fællesskab, hvor alle generationer er repræsenteret, og hvor de kan være mellem 80 og 100 til fællesspisning.

    »Det er vigtigt for os, at vi i fremtiden er et fællesskab, hvor Jesus er i centrum, og hvor vi har en klar mission om at give evangeliet videre,« forklarer Birgith Laue.

    Noget nordligere i Frejlev syd for Aalborg fejrede de også 100-års-fødselsdag med gudstjeneste, spisning og festaften.

    »Vi er et fællesskab af seniorer, og vi glæder os over det fællesskab, vi har med hinanden, og de andre IM-grupper i kredsen. Vi er ikke så mange, så derfor holder vi tit kredsmøder for at opmuntre hinanden i troen,« fortæller Henning Kristensen, der er formand.

Hold dig opdateret med vores aktiviteter og nyheder fra Indre Mission

Vi sender vores nyhedsmailen hver anden torsdag med nyheder fra landsarbejdet og inspiration fra de lokale fællesskaber. Du får også en oversigt over kommende begivenheder og smagsprøver på magasinet impuls.
.
500 konfirmander gik i Jesus' fodspor
Otto var én af konfirmanderne, der deltog i påskevandringen ud fra missionshuset Bethesda. Efterfølgende er han blevet endnu mere bevidst om, at det…
Det gavner fællesskabet at man ikke altid går i takt
Vi skal ikke se uenighed som en trussel mod sammenholdet, men som en mulighed for at udvikle et endnu stærkere fællesskab, siger brobygger og debattør…
Vi skal huske på at vi kan tage fejl
For Filip Bangura Fyhn, der er landsleder for IMU, er det vigtigt, at der er plads til forskelligheder og nuancer i de kristne fællesskaber, uden at…

Annoncer