Indre Missions Tidende

15.12.2017

Søde fristelser på julemarked

Julemarkedet på Frøstruphave Efterskole havde alt, hvad der kunne friste en 'julesjæl'
Godt 1500 mennesker besøgte julemarkedet på Frøstruphave Efterskole den 9. december. Elever og lærere havde brugt det meste af en uge på forberedelser, og der var alt, hvad der kunne friste en "julesjæl". Der var hjemmeproducerede stjerner, engle, dekorationer og julebag. Ind imellem julekøbene var der mulighed for at smage på mange lækkerier og deltage i lotteri.

    "Det er dejligt at se, at en del af gæsterne er nogle, der ellers ikke har en relation til skolen," fortæller Ole Nielsen, der er forstander. Nogle af dem var skolens naboer, som havde fået en invitation.

    Julemarkedet genlød af julemusik, som flere elever stod for. Deriblandt bandet "Guds", der også vandt bandkonkurrencen "Zoom" på Event. Maja Ahlman, der skrev vindersangen, glæder sig til jul. Men hun og resten af bandet ser også frem til næste sommer.

    "Vi er blevet spurgt, om vi vil medvirke med vores vindersang på Indre Missions Årsmødefestival," forklarer Maja Ahlman.

    "Det er vildt spændende at skulle spille for så mange mennesker."

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her:

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter