Stjernen IMU byggede videre på Konnekt - indremission.dk
Indre Missions Tidende

15.05.2016

Stjernen IMU byggede videre på Konnekt

Temaet fra årets Konnekt havde Stjernen IMU taget med sig til næste møde
Årets tema på Konnekt var "That's the Spirit", og konferencen havde fokus på Helligånden. Dette fokus havde Stjernen IMU i Aarhus taget med sig videre til det næste møde – en alternativ aften. Her havde hver smågruppe fået frie hænder til at lave forskellige indslag, leg, sang eller noget helt fjerde, om temaet "Helligånden".

    Hannah Lauridsen fortæller, at aftenen blandt andet indeholdt en quiz, en tegneøvelse, et vidnesbyrd, to sange og en dans.

    "Vi laver de alternative aftenener for at bryde lidt med den traditionelle mødeform. En aften som denne giver også mere plads til de lidt mere kreative typer. De anderledes mødeformer får vi god respons på, og det her blev også en rigtig god aften," siger hun.

    Ingen af smågrupperne havde talt sammen inden aftenen, men alligevel kom hver smågruppe med forskellige indslag.

    "Det var skønt at se, hvordan Gud planlagde og lagde tingene til rette. Det blev stort at se, hvordan han brugte hver enkelt gruppe forskelligt," slutter Hannah glad.

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her:

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter