Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Indre Missions Tidende

01.05.2017

Stor opbakning til Østerby Missionshus

Et missionshus på Læsø har fået en tiltrængt saltvandsindsprøjtning
I Østerby Missionshus på Læsø holdt man den 23. marts en støttefest, hvor der blev samlet 14.475 kr. ind. Missionshusets økonomi har i længere tid ligget underdrejet, men efter indsamlingen ser det hele noget lysere ud. Der kom også bidrag ind både før og efter arrangementet, så der i alt blev indsamlet 42.000 kr.

    Det gode resultat glæder kasserer Judith Christensen.

    "Det var en rigtig god aften, og forløbet omkring det har været godt. Læsøposten ville gerne give os omtale, og Læsø Fiskeindustris Fond henvendte sig selv til os, fordi de gerne ville give os 10.000 kr.," fortæller Judith.

    "Økonomisk kan vi nu se fire-fem år frem i tiden, og vi bliver ved med at kæmpe, til vi ikke kan længere. Vi har noget, der hedder Fredagsklubben, og gennem den trækker vi rigtig mange børnefamilier til, som ikke har IM-baggrund. Det vil vi gerne blive ved med," forklarer hun begejstret.

    Judith så gerne flere yngre IM'ere på øen, men hun er ikke klar til at læne sig tilbage endnu.

    "Alle vi unge, som står for arbejdet på Læsø, er over 70 år, men jeg tror, vi gentager indsamlingen næste år," siger Judith.

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér