Følg IM Kontakt Støt arbejdet Giv en gave til Indre Mission
Indre Missions Tidende

08.10.2017

Tanken om at forkynde Kristus lever stærkt

En flok af nyansatte medarbejdere har netop været på introduktionskursus på Indre Missions Hus
Tirsdag den 26. september arrangerede Indre Mission introduktionskursus for 24 nye medarbejdere på Indre Missions Hus i Fredericia.

    "Det er glædeligt, at vi i denne flok af medarbejdere har en god aldersspredning fra tyverne til halvtredserne," fortæller Jens Medom Madsen, der er generalsekretær. "Det er dejligt, at de i en lønnet tjeneste vil løfte med på vores mission. Jeg oplever, at tanken om at forkynde Kristus lever stærkt, når jeg taler med disse nye medarbejdere."

    Generalsekretæren har svært ved at skjule en vis stolthed, når han i forskellige sammenhænge omtaler medarbejdere i Indre Mission.

    "Det gælder både rundt i landets IM-fællesskaber, men også når jeg mødes med kollegaer fra søsterorganisationer. Jeg møder særdeles megen anerkendelse fra disse søsterorganisationer, når de omtaler tilgangen af medarbejdere. Det bemærkes, at IM rekrutterer i dette omfang og med den kvalitet," understreger Jens Medom Madsen.

Kilde: Indre Missions TidendeLæs bladet her

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk
Følg vores aktiviteter

indremission.dk bruger cookies. Læs mere Acceptér