Indre Missions Tidende

09.03.2018

Ud med impuls

Påskeudgaven af impuls udsendes i to eksemplarer
Vi er nu nået til den femte udgave af det nye Indre Missions Tidende. Vi arbejder stadig med at gøre bladet endnu bedre. Det gælder også trykkvaliteten, og derfor er impuls denne gang trykt på en lidt anderledes papirkvalitet. Det nye papir skal fremhæve kvaliteten af både tekst og billeder og give læserne en bedre læseoplevelse. Bedøm selv, om det er lykkedes.

Engagerede læsere

Tak for de mange reaktioner, vi har fået på det nye impuls. Det er dejligt at mærke, at vi har så mange engagerede læsere. Vi sætter stor pris på både positive og negative kommentarer, men glæder os særligt over, at de fleste er glade for ændringerne i det nye impuls.

Også tak for tålmodighed fra de læsere, som har oplevet problemer med at modtage bladet. Langt de fleste modtager impuls til tiden og uden problemer. Men enkelte steder i landet har der været problemer med at få bladet frem. Er bladet ikke modtaget mandag efter udgivelsesdagen, er det vigtigt, at vi får besked hurtigst muligt. Så bliver impuls eftersendt med posten. Skriv til abonnement(at)imt.dk.

Giv næste impuls væk

Næste nummer af impuls er en særlig påskeudgave, som alle abonnenter får tilsendt i to eksemplarer. Det ekstra eksemplar af impuls er tænkt som et giv-væk-eksemplar.

Påskeudgaven af impuls er holdt i en særlig udadrettet og lettilgængelig tone, sådan at bladet også er let at læse for dem, som ikke i forvejen kender til impuls eller til Indre Mission.

Overvej allerede nu, hvem du vil give det ekstra impuls til. Det kan være en nabo, en i familien, en fra kirken eller en ven, som du tror vil have glæde af at få impuls som en særlig påskehilsen. Formålet er både at gøre impuls kendt for flere mennesker og at sætte en ekstra streg under påskens frigørende budskab.Læs bladet her:

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter