Velkommen til nye abonnenter - indremission.dk
Indre Missions Tidende

11.01.2019

Velkommen til nye abonnenter

Vi kalder os Danmarks stærkeste kirkelige magasin, og det gør vi vores yderste for at leve op til
Det er en festdag, hver gang vi kan sende et nyt impuls afsted. I kommunikationsafdelingen er vi 10 personer, som arbejder med impuls. Nogle på fuld tid. Til sammen bruger vi i gennemsnit 435 timer til at gøre et nummer af impuls færdigt til tryk.

Impuls resten af livet

Derfor glæder det os også, at vi har så trofaste abonnenter på impuls. Så trofaste, at de fleste fortsætter som abonnenter resten af livet. Det betyder, at langt de fleste opsigelser skyldes dødsfald. Der kommer også hele tiden nye til, men det kan ikke helt opveje de abonnenter, som falder fra. I 2018 faldt abonnenttallet således med 270. Det er et fald på ca. 5 procent og svarer nogenlunde til den udvikling, vi har set gennem flere år.

Brug for din hjælp

For at bremse den udvikling har vi brug for nye abonnenter, og det har vi brug for din hjælp til. Tip os om de gode historier. Del, og anbefal de artikler, som vi lægger ud på nettet. Fortæl dine venner om impuls, og benyt muligheden for at give impuls som gave.

    Vi kalder os Danmarks stærkeste kirkelige magasin, og det gør vi vores yderste for at leve op til. Vi udvikler hele tiden på både indholdet og udseendet, og med dette første nummer i 2019 vil du også se forandringer i forhold til tidligere.

    Velkommen til alle nye abonnenter og velkommen til et nyt år med impuls, Indre Missions Tidende.Læs bladet her:

Kommentarer


Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)
Indre Mission
Korskærvej 25
7000 Fredericia
T: 75 92 61 00
E: sek@imh.dk

webmaster@indremission.dk

Persondatapolitik
Cookie politik
Følg vores aktiviteter